Temadag

Väldigt skön dag, vi satt i grupper på skolan och diskuterade vilka regler vi skulle ha osv. Sedan gick vi på tipspromenad och det var svinvarmt ute, till skillnad på vädret och kylan i Söderhamn. Ninas grupp vann tipspromenaden och fick välja kexchoklad eller en penna, haha klart att Nina valde en penna xD var nog bara hon som gjorde det. Men duktigt av henne att motstå chokladen och alla kakor vi blev bjudna på idag, det kunde i alla fall inte jag göra.
Längtar tills morgondagen btw, för då ska jag ut på apu för första gången på väldigt länge och det ska faktiskt bli skönt. Har saknat jobbet.


Söndag

Började dagen med att cykla forsbacka runt med Jenny, efter det har jag hunnit med två födelsedagar idag. Först till Maya som blev 3år och sedan till Bosse som blev 70! Massor med tårta och kakor så jag är helt utmattad av allt fika. Men nu är jag i alla fall hemma och tänkte planera vad som ska göras inför kommande vecka. Kom på att vi bara har två lektioner denna vecka och inget som ska lämnas in så det är ju great. På tisdag ska vi ha en temadag istället för vanliga lektioner, skönt. Det enda jag måsta göra är att ringa Liwe imorgon och höra om jag kan ha apu ons-tor för fredag är ju en ledig dag :D Annars är veckan helt oplanerad, någon som ska hitta på nå kul sista april kanske?




Tänkte bara...

Tänkte bara tala om att mitt One tree Hill dilemma har löst sig :D



Låt mig presentera www.tvshack.net Tadaa!

Dålig träning

Detta har varit en väldigt dålig träningsvecka för min del, tränade bara spinning i måndags och har inte varit på gymmet sedan dess. Jag har inte kunnat släpa mig dit trots att jag så gärna vill träna så kommer aldrig dit, och det är ju inte för att det är jobbigt att ta sig till gymmet heller då jag bor 300m därifrån. Det ska bli ändrig på detta snarast och jag ska faktiskt dit imorgon och sedan fortsätta träna varje dag så jag får in det som en vana. Efter det kan jag dra ner på träningen till några dagar i veckan som jag så lätt gjorde förut. Största anledningen är nog att jag måste ha någon som säger åt mig att träna, alltså någon att träna med. Det är därför jag vet att jag kommer träna imorgon för då har jag bestämt med Jenny att vi ska dit.
I övrigt har veckan varit jätte bra, det var sköna skoldagar och apu:n har jag haft tillsammans med Anna på BMC i Gävle. Vi målar om ett kök och en hall så det kan bli ganska drygt med all snickerimålning med köksskåpen och hall garderoberna men det är kul i alla fall. Älskar att ha apu med någon ur klassen det blir ju genast mycket roligare, var ju med Nina och jobbade förut och då gick dagarna också mycket snabbare.

/ M

Nödvändigt klagande

Jag hatar ipred lagen! Mitt älskade One Tree Hill är oerhört saknat och när jag vet att det nyaste avsnittet finns att ladda ned idag gör det saken bara värre. Sverige ligger så efter att jag måste vänta flera veckor för att kunna se det på tv. Jävla ipred. Igentligen gör det inget om man laddar en fil i veckan men det sätter så klart Kent stopp på i alla fall. För att stilla mitt begär lyssnar jag på soundtracks från serien och kollar på gamla avsnitt. Dock fattas ju det senaste avsnittet för att göra det complete. Men hoppet finns för jag känner ju en finsk(soon to be svenk)tjej som kommer ladda ner serien.
Jag vet att Nina kommer älska att jag är stamgäst hos henne varje tisdag, eller hur? hehehe ;D

Körkort

På måndag ska jag gå till trafikskolan och skriva in mig, det är nämligen 12 veckor kvar till jag blir 18 och om det går bra vill jag ha körkortet då. Så jag ska diskutera med de på körskolan om när vi ska lägga in körlektioner osv fram tills dess. Nu vill jag verkligen sätta igång på riktigt med körkortet. Övade på start i backe idag utan att ha handbromsen i och det gick faktist oväntat bra, men mer övning med körskolan vore ju inte helt fel ;)
Än har jag inte bestämt mig vilken körskola jag ska välja, men det märker jag på måndag.


Memories

Idag har jag kollat igenom lite gamla bilder, hittade några riktigt gamla webcam bilder på mig och jenny från 2005. Väldigt dålig kvalité, men det går ju att se att det faktiskt är två personer där så. De tiderna var så kul när man var 13 år och gjorde spännande saker som att smygröka på balkongen, skolka, ljuga för föräldrarna osv...haha! Det känns som att det var mer än fyra år sedan men det är det inte, på några år förändras mycket. Livet var ju så roligt och bekymmerslöst då.  Jag tror bilderna kan vara tagna första gången vi skulle på statt, det var spännande för vi var för unga för att komma in, men det gjorde vi och kul var det. Då fanns det ju i alla fall ställen för de som är under 18 att gå på, nu finns det inget för de yngre.


Circus = Träning

Jag såg en reklam på bloggen om ett nytt träningssätt, det verkar super kul, men det dröjer nog länge innan det kommer till Sverige om det änns gör det. Det är i alla fall Reebok i sammarbete med Cirque du Soleil som tagit fram den nya träningsformen med ett trapetsredskap. Lär mer här : http://www.reebok.com/SE/#/womens?view=jukariFitToFly

03:11

Jag är hur trött som helst men endå kan jag inte sova, why?! antagligen för att jag har proppat i mig alldeles för mycket godis de senaste dagarna. Mår illa över hur mycket skit jag stoppat i mig, så mycket godis som jag ätit under några dagar har jag inte enns ätit på ett år sammanlagt. Jag gillar ju inte änns godis! det är vel för att det finns hemma som jag äter det. Värst av allt är ju att gymmet inte har fått sig ett besök på en vecka nu och dessutom är det stängt imorgon då jag verkligen vill träna bort ALLT äckligt godis jag fått i mig om jag så skulle träna hela dagen. Men mina planer gick i kras. Trots det tänker jag i alla fall kliva upp tidigt imorogn och ta en lång morgonpromenad runt forsbacka. Blä mår illa, det enda jag har ätit idag är en smothie och massa godis. Men nu blir det skärpning, mer träning, inget godis och jag ska överge mina käraste kladdkakor.


Tor - Fre

Jag har varit dålig på att blogga de senaste dagarna för Anna är här, men här kommer lite som skett.

Torsdag
Jag och Anna var med en målare i Gävle och gjorde lite småjobb i ett hus. Det skulle totalrenoveras invändigt så det blev väldigt fint. Vi fick uppgiften att sätta upp en wallsticker som föreställde tunna grenar och små fåglar, det var nästan omöjligt att få den snygg, men de blev nöjda tillslut i alla fall. Familjen hade en mysig bengal katt som vi myste och lekte med mesta dels av tiden den dagen, han var så tjock och gosig.



Fredag
Vi fick tidigt lov och var lediga denna dag, så Anna kom hit. Vi började med att åka till badhuset för att simma vilket var jätte skönt då det var så länge sen jag gjorde det. Klockan tre var det dags att åka till sjukhuset för jag skulle operera min tå. Jag har seriöst ALDRIG känt en sån hemskt smärta som när läkaren tröck in den tjocka bedövningssprutan i tån, tre gånger dessutom! Tårarna tröck självklart fram, men det blev bra snabbt då bedövningen börjat verka. Jag skrattade mest genom det hela då jag inte kännde ett dugg men kunde se allt det äckliga han gjorde på min tå. Senare kom så klart smärtan och jag var tvungen att ligga högt med foten hela dagen och ta alvedon mot smärtan.

Så här fin och svullen är min fot för tillfället iaf:


RSS 2.0