Skansen

Idag besökte jag Jenny på hennes praktikplats, Skansen akvariet. Levererade hennes lunch och fick kolla på djuren. Jag fick följa med in till dvärgsilkesaporna, titiaporna och sengångarna när de skulle få mat. Fick även mata de små aporna. Ungarna utanför måsta ha varit så avundsjuka :D hah
De små dvärgsilkesaporna var hur söta som helst, mindre än en handflata och de hade även pluttiga bebisar på ryggen. Tittade även på andra djur som babianer, surikater, ormar, hajar m.fl.
Tyvär hade jag ju som sagt ingen kamera så det blev inga bilder från mitt besök på Skansen.

Home!

Ja då var jag hemma igen då. Blev vist inge mer bloggande i Sthlm, men jag gick mest bara på stan under dagarna och hade inte med mig kameran heller så det fanns inte så mycket kul att blogga om.
Lyckades faktiskt hålla tillbaka lite med shoppingen, eller ah med det menar jag att jag inte köpta allt jag ville ha. Visar nog vad jag köpte imorgon.
Kan ju lägga till att jag även hittade massor åt en viss pingla som snart blir 19, men beslutsångesten blev för stor så det återstår att se vad det blir ;)

Igår kväll gick vi på Alice i underlandet, gillade den massor! häftigt att den var i 3D dessutom. Jag och Jenny konstaterade i alla fall att Johnny Depp är grymt het hur "ful" han än är i vissa filmer. Som i denna, med orange fult hår, buskiga stora ögonbryn och stora mörka ringar runt ögonen.

                                      

                                       Mumms va?! ;) hahaha..


Back in Stockholm

Nu är jag i ett blött Stockholm. Kom fram igår kväll, åt middag innan jag skulle åka till centralen och möta Jenny. Sen bestod kvällen av lite OS och glass letande. Vi gick till tre olika matbutiker innan vi kunde bestämma oss för vilken glass vi skulle köpa. Tillsut blev det i alla fall Häagen Dazs Strawberry Cheesecake, mumms!
Idag hade jag tänkt gå på stan men det känns inte så lockande med tanke på vädret. Det är snöblandat regn vilket inte alls är så mysigt och på gatorna är det bara slask. Kanske blir en hemma dag med lite plugg ist, hade ju som sagt en del att göra. Men det märks nog senare, nu ska jag äta lite lunch.

RSS 2.0