Shoppaaaaa

Ja, nu är jag väldigt shoppingsugen! Tur att studiebidraget kom idag då jag gjorde av med en del i Ullared. Tänkte i alla fall ta en runda på stan på måndag, och möjligtvis boka piercingtid :O




Detta är några plagg jag ska ta en närmare titt på :)


Mest spelade låt på min spotify just nu, love it!



Gina Tricot




Det här plagget hittade jag inne på gina i torsdags. Jag letade egentligen en present till min mamma, men när jag provade denna ville jag ha den själv. På bild ser den inte särskilt tilltalande ut, men när den väl sitter på så är den jättefin. Det bästa är att man kan bära den på flera vis: som en kofta (ungefär som på bilden), omlott top eller som "kavaj" till ett snyggt linne eller klänning.
När jag väl stod där i valet och kvalet så struntade jag i att köpa den, tyckte inte riktigt att det var mitt typ av plagg eller min stil överhuvudtaget. Men nu har jag stora cravings efter den!
Det enda jag funderar på är:
SVART eller VIT ?


Studentklänningar


Några av klänningarna jag hittade ikväll:









Längtar...


Här sitter jag och kollar runt efter studentklänningar, och guuud så jag längtar till den 11 juni just nu! har hittat massor med somriga och snygga klänningar.Tänkte visa er denna jag gillat länge, men den kommer aldrig ut i butik så jag kan prova den. Men men, får väl vänta en ett tag till helt enkelt.

Håller på att slänga ihop några collage på de andra klänningarna jag hittat med. Dock är vissa bara drömklänningar då de jag hittat ligger allt
mellan 300-3000 kr. Men titta får man ju alltid, right ;)

 


RSS 2.0