Massa massa plugg

Just nu har jag otroligt mycket skolarbeten att få klart. Jag måste få klart minst en sak per dag tror ja, så då vet ni vad jag har att göra hela lovet då. Nä men jag ska åka till Stockholm på söndag och stanna tills fredagen, men jag ska ta med massa plugg att göra om dagarna där. Självklart ska jag göra stan några gånger med, fast varva med skolarbeterna då.
Jenny har sovit hos min pappa en vecka nu och ska vara där nästa vecka med, så henne kommer jag umgås med på kvällarna :) tyvär har jag lagt märke till att hon somnar vid nio nu, hoho!

To do list:

Svenska
Riddares historia
Rumsbeskrivning
Robinson cruise
Läsa bok
Skriva recension om bok

Projekt arbete
Ta bilder
Skriva loggbok
Göra presentation
Ha presentationen
Skriva sammanfattning

Företagande
13 kapitel läsning+frågor
2 papper med uppgifter
Prov

Måste skriva upp allt så det inte är något jag glömmer, vilket jag säkert gjort endå ><


Trött Mimi

Ibland hatar jag min bebis! Idag hade han bestämt sig för att lägga en rejäl kräka på min säng mitt på det fina dyra överkastet(gick igenom till madrassen dessutom). Det är synd att jag inte kan straffa honom genom att skippa borstningen idag, för det skulle bara leda till fler spyor.
Nu ska jag försöka få rent lite i sängen så jag kan sova. Hur oskönt blir inte det utan madrass på sängen? tur att jag är så sjukt trött nu så en parkbänk hade funkat.

Min mobil...

...var lite mysko idag, när jag satt på tåget hem så försvann mottagningen en stund. Jag kunde inte svara på sms men det gick att ringa med den. Nyss började det plinga som bara den i mobilen och massa sms kom nu, som tydligen hade skickats vid fem tiden idag. Ganska kul att jag ringde Nina och frågade om vi skulle gyma idag, när hon några minuter tidigare frågat mig samma sak i ett sms som jag då inte viste att jag fått :p

Just another one of those crappy days

det händer inget i skolan.jag har ångest.massa skoluppgifter.jag vill inte åka.jag har panik.så jävla halt ute.träningen går skit.det är stökigt.jag har fula tänder.pengarna försvinner.det är svinkallt.jag är inte bra på något.är på skithumör.

Nu ska jag försöka sova och hoppas verkligen att morgondagen blir bättre


RSS 2.0