Träning

Har nyss kommit hem från gymmet,blev box idag. Var inte alls lika kul och jobbigt som det brukar vara för vi hade en ny instruktör. Men svettig blev man ändå :D

Blir duschen nu och sen One Tree Hill, har längtat sååå.

Filmen

Juste, kollade ju på filmen Shortbus igårkväll. Helt rubbad film, aldrig sett ngt liknande. Vet inte änns vad jag kan skriva om den mer än så, ingen handling över huvudtaget heller. I stort sett så handlar den väl om ett bögpar som har tappat gnistan och den ena är hel koko. En tjej som är ledsen över att hon aldrig fått orgasm och följer med bögparet till ett hus där alla har sex med alla i ett och samma rum bl.a.

Jonna, tror du skulle gilla den iaf xD

Hööörs då

Tjaaa!

Sitter i skolan nu.Tråkigt! Ska snart ha provet i naturkunskap, kommer inte gå nå bra för jag fattar noll. Kan ju hoppas på ett G iaf. Alla är tysta för en gångs skull men då är inte jag sugen på att plugga såklart -.-

Mys

Har städat lite på rummet och sitter nu med en kopp te och pluggar med tända ljus och rökelse som doftar underbart :D Är inte alls på humör för plugg, vill att jenny ska komma snart så vi kan äta glass och se på filmen ShortBus. Skulle tydligen vara en ganska rubbad film så det blir nog mycket skratt. Återkommer med en kommentar senare ;)

Design!

Behöver hjälp med desingen lite, Nina I know you want to ;)

Tjing


Glömde...

Bli medlem på denna sida genom länken ----> http://www.gratismode.se/?c=8476
Man får gratis presentkort :)
Genom att gå in på denna länk får du även extra poäng när mina poäng på sidan ökar.


Zzzz...

Ja klockan är alldeles för mycket men jag håller ut ändå. Har en massa plugg att göra men nu är det bara ett ämne kvar innan jag får sova. Känner mig lite sugen på ett CSI avsnitt med, kommer väl somna till det.

Såhär duktig har jag varit idag:

Pallrade mig ner till gymmet för en timmes Power Yoga
Lagade mat
Svenska uppgift
Engelska uppgift
Pluggade till prov
Rensat bland alla ytterkläder

Hehe känner mig rätt nöjd med mig själv nu ;D
Sleep tight
M

Min blogg försvann!

Ja jag hade faktiskt skaffat en blogg jag med, dock försvann den och jag vet inte varför :s men men. Bara at börja igen då.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0