Äntligen dags att kolla på balklänningar

 

Imorgon ska jag och Nina kolla på balklänningar på Kostymladan i Marma.
Jag hoppas värkligen att vi båda hittar en fin klänning till bra pris. Annars blir det att beställa en och då är man ju inte hundra på att den kommer sitta som den ska. Är ju självklart ute lite i sista minuten också ><

Denna underbara skapelse från Marchesa hittade jag på en nätbutik idag, helt underbar och värkligen vad jag är ute efter. Men tyvär så har jag ju inte 80 000:- att lägga på en klänning.













Helvetesjävlaskit!

Min dator har gått sönder!!!
Den har spruckigt i ena hörnet där fästet för skärmen sitter, så nu kan jag inte stänga datorn och måste vara ytterst försikigt om jag ska flytta datorn från en plats till en annan. Detta innebär att jag inte kan ta med mig datorn någonstans längre och inte vinkla skärmen. Så småningom kommer väl inte skärmen funka över huvud taget. Jag älskar ju min dator, den har alltid fungerat felfritt utan virus och annan skit. Så väljer den att ge upp på utsidan istället, som jag inte kan göra något åt. Fan!
LG e500, är bäst(om du inte låter din katt sova på den för att sedan knuffa den på golvet)!

Buhuuu :'(

Sick

Vaknade med en redig förskylning idag. Var snorig redan innan men idag är det hämskt, bara rinner och det gör ont i näsan och känns som ögonen ska ploppa ut när som hälst. För att inte tala om halsen.....Ja, ni fattar jag är inte på topp idag. Men det jag är mest less över är väl att jag missade redovisningen på svenskan idag. Hela kvällen igår satt jag och försökte få ihop någat att säga om Charles Dickens. En hel sida fick jag ihop och det var fan bra dessutom. Men nu får jag väl vänta tills nästa vecka, inte nice då jag redan gruvat mig länge nog för idag. Att stå inför klassen och prata om något väldigt ointressant i ca 5 minuter lockar inte mig precis. Skakar, svettas och blir oftast tomato-face, inte konstigt att jag får panik och gömmer mig bakom papperet då.
Men men, vi får väl hoppas på att det blir suveränt nästa måndag med stående ovationer hehe ^^


Bög Mamma Kines

Haha tydligen har denna låt blivit väldigt poppis på kort tid. Den ska igentligen släppas först på onsdag dessutom, men jag kan inte fatta om detta värkligen är seriöst eller inte. Lite underhållande är den nog endå.




Smycken

Tog en promenad ner på stan idag och skulle kika efter en mössa och ett armband. Kom hem med två armband och två halsband istället, alltså ingen mössa och inte det armbandet jag ville ha heller. Men jag blev nöjd endå då jag hittade dessa för ca 40kr styck på rea. Ros-ringen fick jag av Jenny tidigare i veckan ^^


Blir perfekt tills imorgon, för då blir det utgång ;)


Sovit hela dagen

Jag har haft så svårt att somna om nätterna nu, har oftast inte somnat förns fyra eller fem på morgonen. Detta resulterar självklart i att jag sover bort hela dagarna i stället. Inte äns när jag ställer klockan vaknar jag. Idag var det värst, sov enda tills klockan fyra på eftermiddan. Så nu får det vara nog, börjar ju skolan snart igen så det är värkligen dags att vända tillbaka dygnet. Tänkte faktiskt gå ut på en promenad nu, ta en varmdusch efteråt och hoppas på att det ska göra mig tröttare.

Får väl se om jag hinner frysa till is innan jag kommer hem, -23 känns ju så där lagomt mysigt.


Bodylotion

Härom dagen när jag var på apoteket köpte jag en ny bodylotion, vilket var på tiden. Den luktarså himla gott och bra är den också. Jag tycker jag luktar som glass när jag har den på mig, väldigt mumms ^^









Tips mot torra läppar

Någon mer än jag som får extremt torra läppar nu på vintern?
Nu har jag nog testat de flesta olika krämer för läppar: lypsyl, läppbalsam, idominslava, försvarets hudsalva...ja ni fattar. Men det enda som har funkat är HONUNG.
När jag tyckte att ingenting skulle fungera så kom jag ihåg en artikel om hudvård som jag läste för några år sedan. Där stog det att man skulle ta en tandborste och skrubba läpparna med innan man applicerade honungen, men en fuktig handuk eller en peeling funkar bättre tycker jag. Låt honungen sitta tills den börjar försvinna och smörj sedan in läpparna som vanligt.

P.S. Det ser ut som läppglans när man har honungen på, så det är ingen fara att visa sig ute.

Blodbad

Jag har nyss varit med om nått så jädra äckligt!
Det kändes jätte konstigt i min näsa, gjorde riktigt ont. Jag gick till badrummet för att kolla och såg något stort mörkt längs hela näsväggen. Försökte ju självklart få bort det och då börjar det forsa som niagarafallet! papper efter papper förbrukar jag och allt är rött. Blod i munnen, på halsen, i halsen, handfatet, toan, kaklet ja det var stänk överallt. När jag märker att det lugnat ner sig tog jag bort papperet och ser det där mörka sticka ut lite, en decimeter lång äcklig jävla blodröd sträng drar jag ut. En decimeter! trodde hjärnan var påväg ut eller nått. Fy! är så jävla äcklad och illa mående! vad tusan hände? Säkert bara snor xD men det var ju fasen gjort av blod. Fattar ingenting, så äckligt!


Film

I gårkväll var jag hos Nina och såg på film, det blev Brüno. Haha, väldigt mycket skratt blev det men efter ett tag blev det hela nästan för mycket. Hel sjuk film, men mycket underhållande. Den handlar helt enkelt om Brüno, en homosexuell 19 åring från Österrike, som har ett enormt alterego och hoppas på att bli världskändis genom att åka till bla L.A, lösa konflikter i mellanöstern och "adoptera" ett afrikanskt barn. För de som inte har sett filmen så rekomenderar jag den bara om ni inte har något annat för er och behöver ett gott skratt. Dock inte för känsliga tittare ;)


Ny design på g!

Nytt år, ny design. Nu har jag gjort bloggen lite extra tråkig medands jag jobbar på den nya desigen. Den fula headern fick bli kvar så det inte skulle bli för tröttsamt att kika in här under tiden. Förhoppningsvis blir jag klar med den nya designen i helgen.


RSS 2.0