Lördag

Denna dag försvann fort, och endå har jag knappt hunnit med något. Jag har i alla fall skrivit klart den valfria punkten om miljöpartiet och kommit en bit in på vård/omsorg. Gruvar mig tills jag ska göra punkten om integration, fattar ingenting av vad jag läst hittils. Det är väl ungifär det enda jag hunnit med idag, i övriga lägenheten är det kaos och garderobsbyggen för tillfället så jag har hållt mig på rummet med min kära dator och käraste miljöpartiet.
Såg även på melodifestivalen ikväll, fy vad dåliga bidrag det var, särskilt Thorleifs med en sångare som såg ut att vara efterbliven, wtf gör dom där liksom (?). Nä de bästa med melodifestivalen ikväll var de extremt goda chipsen jag åt till programmet: OLW CreamCheese! sååå j*vla goda!

Ajöken


Hårinpackning





Inpackningen jag köpte igår heter Catwalk oatmeal & honey conditioner, från märket TIGI. Den var superbra och mitt hår känns värkligen som hår och inte risbuske nu. Härligt! Alla kluvna toppar försvann spårlöst också, men jag antar att de kommer visa sig om ett tag igen. Ett till plus är att den får håret att lukta underbart.
Rekomenderar värkligen!

(den kostar ca 200kr)

Mobilen

Det är så att min älskade lila walkman mobil inte mår så bra, eller det är i alla fall vad jag tror. Den har börjat hänga upp sig och avbryter samtal. Kan ju även vara sim-kortet som behövs bytas. För att vara säker så har jag nu en tillfällig mobil som kanske blir min permanenta beronde på hur detta går. Jag gillar den då den är som en liten dator, men den känns som en tegelsten i gämförelse med min lilla nätta mobil.

Här har ni charmören ;)


Om dagen

Hej hej, inte hunnit blogga något idag.

Här kommer i alla fall lite kort om dagen:
Mamma och Kent skulle till valbo och köpa gerderober så jag och Jenny följde med. Jag ville köpa jeans och Jenny skulle dela ut cv:n i olika butiker. Självklart var det rensat på jeans inne på gina tricot så jag strunatde i byxor och gick med Jenny när hon delade ut sina papper. Sen kom jag på att jag ville ha en hårinpackning, det fick bli en från Tigi, testade den tidigare ikväll (kommer recension senare). Försökte faktist att plugga men det gick segt då Let's Dance visades på tv:n. Fastnade även med min "nya" mobil/tegelsten, då jag upptäckte att jag kunde ansluta mig till trådlöst nätverk med den. well well....det var väl min dag.

Ändrade planer

Självklart lockade glassen och munkarna mer en några fåniga sysslor. Till min fårvånad så fann jag en jättestor bajsliknande klup i min älskade Ben&Jerrys. Som tur är var det bara choklad, men jag har aldrig varit med om någon så stor godisbit i desas glassar förr (och de brukar ju vara stora). Någon annan som sett något liknande eller ska de vara så här stora i den smaken? har fortfarande inte fått upp den :O Förövrigt var munkarna heaven!! de godaste munkar jag smakat, delicius. Vaniljkräm i ena och nougatkräm i den andra. Mmmmm...



Still diggi'n / M

Varför räcker inte 24h/dygn!?

Klockan är redan mycket och jag har inte hunnit med något av det jag borde ha hunnit under dagen. Jag måste göra en lista på allt jag har att göra och se hur mycket jag kommer hinna under kvällen. Blir nog inte mycket gjort, har nämligen några munkar och mina älskade männ B&J i tankarna, grrr ;)
Jag kan ju åtminstånde börja med något ikväll, och stryka resten av listan i helgen.

To do list:
Städa
Plugga till matte prov
Skriva om miljöpartiet
Fotouppgift
Organsiera garderoben och byrån

Finns säkert mer som mitt huvud mer än gärna har förträngt.

Whish me luck / Mimi

Ny frisyr?

Jag har beslutsångest hur jag ska klippa mig, för klippas behövs det snarast!

Här är några frisyrer jag haft förr:


Vilken passar jag bäst i? eller har ni något förslag på annan frisyr?

Jatkuvasti sairas

Idag är det väldigt fint väder ute och någon skvallrade att det var varmt också. Typiskt att man ska vara sjuk på lovet, typiskt en dag som denna. Hade varit perfekt att tagit med sig mummsigt fika och åkt lite pulka, som när man var liten :D Men nej då, sjuk ska man vara. Men för att inte vara allt för bitter över denna förskylning så ska jag försöka lista det posetiva:

Sova hur länge man vill
Sova mitt på dagen om man känner för det
Tillåtet att tröstäta
Tid till städning
Tid till skoluppgifter


Okej, det finns ínte något posetivt med en förskylning!


over and out


btw rubriken är tillägnad min finske vän, även hon ska ju förstå hur det är ;)

Boris på besök?

Gav upp med designen för ikväll, men fortsätter nog imorgon. Har inte klurat ut än hur man ändrar textfärgen, den rosa passar ju inte så bra.

Måste ju tillägga att jag är väldigt sjuk. Har legat i sängen hela dagen fram till 17:30 ungefär. Jag vill att någon ska tycka synd om mig och komma hit med massa godsaker jag kan tjocka mig med, kan ju endå inte träna så då passar man väl på, eller? ;D
Får väl säga "Krya på dig Mimmie" åt mig själv tills någon annan känner sig manad till att göra det!

XOXO SnorisBoris

Design

Har äntligen tagit tag i designen på bloggen! *applåder*
Tråkigt som tusan, men det är ganska kul när man gör framsteg. Detta är dock bara en temporär design, men den får duga tills jag kommer på något bättre. Nu ska jag fortsätta lite med den, men enjoy så länge ;)


RSS 2.0