Hallå där!

haha jag skyller rubriken på Jenny och Bella, först var de så dryga med sitt "Hallå där" men nu har det även fastnat i mitt huvud. Kom på mig själv med att säga hallå där till ett plagg idag när jag gick på stan, hah.

men hur mås det då :
Jag tror jag håller på att bli sjuk, vilket inte är bra, men imorgon är jag ledig så då ska jag kurera mig med massa vitaminer och sånt grejs. Skönt med en ledig dag sådär mitt i veckan och nästa vecka är det ju lov dessutom. Jag är veldigt sugen på att åka bort nu, behöver inte vara utomlands, men i alla fall till en annan stad och bara traska runt och bo på skönt hotell eller något.  Men Stockholm känns veldigt off, orkar faktiskt inte åka till pappa detta lov, känner inte enns att jag vill dit, så varför åka. Om han bara kunde ringa och fråga om jag ville komma ner en sveng så skulle jag åkt utan att tvivla. Men som det är nu känns det bara värdelöst.

Btw suger det att gå på Box nu när det är ny instruktör, mesigt, ska vara som förr då svetten rann och kroppen ville dö!

Hare fint :)

-

Jag är på dåligt humör och det känns som att tiden bara går utan att jag märker det. Alla skolarbeten som ska göras har jag inte änns tagit en titt på, för jag har ju haft all tid i världen, men nej nu är det redan lördag kväll och ingenting har blivit gjort. Får en klump i magen varje gång jag tänker på allt jag måste göra men det verkar omöjligt att ta tummen ur.
Dagarna bara försvinner och jag orkar inte änns göra planer över när jag ska göra saker för inget blir ju som tänkt i alla fall. Som idag, jag skulle fira Nina som blir 18år idag (Grattis till dig) men självklart är hon omöjlig att få tag på trots att vi pratade senast igårkväll om att jag skulle komma idag. Btw, ska man behöva läsa folks bloggar nu för tiden för att veta hur det är med dem eller vad som sker i deras liv i stället för att prata? börjar tröttna på det.

m.a.o. Jag är irriterad och orkar inte bry mig just nu.

Hörs / M


Ont i rumpan

Ja, min rumpa gör väldigt ont! var nämligen på spinning tidigare ikväll och nu börjar smärtan i rumpan att komma. I övrigt gick det oväntat bra på spinningen, jag trodde det skulle vara jobbigare men det var helt okej. Det som var jobbigast var hur mycket det tog på låren, ajaj, och sadeln som skavde sig in i skinkorna mer och mer och mer.....
Tror jag ska fortsätta att gå på spinning nu, får se hur ont jag har på lördag, annars blir det nog ett pass då med.

I övrigt tycker jag att sommaren kan komma nu! införskaffade ju mig en baddräkt idag, det har jag nog inte använt sen jag var 6 år. Men den var snygg och på rea dessutom :) så hit med sommaren.

På bussen hem

Nu sitter jag på bussen, on my way home!

Som jag skrev förut om eluttgen på ybuss så hade jag fel, de hade bara placerat dem nere vid fötterna hosden personen som sitter närmast fönstret, vilket inte är jag. Men nu har jag i alla fall el till min dator så jag kan sitta med den resten av resan, wiho. Nu har jag hittat två tishor jag vill beställa, trots att jag handlat upp en del pengar i Umeå, men när nästa studiebidrag kommer blir det nog en beställning till unga fröken Lundin :D



Handlade föresten på en affär som heter The Store, inte så fyndigt namn kanske men butiken är verkligen värd ett besök om man befinner sig i Umeå. Man får värsta partykänslan av att gå in där för de har en dj i ingången som spelar riktigt bra musik. Som ägarna själva uttalar sig "Vi är jätteglada att hålla till i butiken som hela stan ser upp till, eftersom vi har fönstren ut mot gågatan. Det är tillåtet att dansa loss i provhytten samtidigt som du provar våra egna märken....."
I The Store hittade jag ett Ed Hardy linne som verkligen skrek efter mig, jag har aldrig varit någon "märkes-narkoman" men det känns så härligt och exclusivt när man väl köper något från ett dyrare märke, härlig känsla. Denna känsla dog dock lite när jag såg En Shopaholics Bekännelser, inte speciellt bra film, men jag tror jag behövde se den i alla fall xD
Men...när jag ändå är inne på märkes fronten vill jag passa på att tipsa om Chanel's nagellack, väldigt täckande med bara ett lager, men det kan nog behövas två för hållbarheten, det återstår att se då jag endast haft det på mig i två dagar. Tyvärr så går nagellacket på ca 230 kr.

God morgon

Idag skiner solen och det är ganska varmt ute, var faktist varmast i landet igår till och med. Härlig dag att ta en promenad till stan, vilket är ganska häpnandsveckande när det gäller mig, varför gå när man kan ta bussen har väl blivit lite av min grej. Men inte idag, fast det återstår att se hur trött jag är i benen när jag ska hem, men Anders ska följa med så då slipper jag ju i alla fall gå själv. Jag hoppas att jag hittar något fint att köpa :)
Btw ska jag vara duktig och fylla på mobilen idag, skönt, då kan jag ju prata med någon på resan hem sen.

Nu kurrar magen efter lite frukost, bye bye.

Umeå

Igår kväll när vi kom fram åkte vi direkt till min faster och käka middag och se på lilla Amanda. Hon är nu 3 månader men är lika stor som en nyfödd, både i längd och vikt. Men hon var så söt endå. Det var så kul att träffa min faster igen och hennes kille, var ju över ett år sedan nu.

Idag gick vi över till farfar och åt lite lunch och pratade, sen tog vi en tur på stan också. Med mig hem fick jag en t-shirt men jag är inte säker om jag ska behålla den än, kanske lika bra att lämna tillbaka då?
Sen blev det god middag och nu är kvällen redan här. Ska på stan imorgon med och leta något till farmor som fyller hela 69 på söndag. Kanske borde passa på att hitta presenter till Nina och mamma när jag endå håller på.

...och snälla ring och prata med mig jag har tråkigt just nu :p


På bussen

Nu är jag på väg, har suttit här i ca 40min nu utan att tröttna än i alla fall. Men dator batteriet dör om 1h 30min vilket suger. Det stod tydligt på Ybuss hemsida att det skulle finnas eluttag för datorer/mobilladdare, men nej då, klart att det inte fanns. Tur att det finns internet iaf så jag har något att sysselsätta mig med. Kom även på att jag har ju en cam på datorn så det fick bli några bilder med den, men när jag kollade igenom bilderna såg jag att jag antingen ser ut som en barnrumpa i lugg eller som Sanna Nielsen. Kul? nej. Men den växer ju ut så småningom.


Bye bitches!

Yes, imorgon åker jag till Umeå. Ska stanna där tills på söndag så under den tiden blir det nog inga nya inlägg. Btw så klippte jag mig idag, det fick bli lugg denna gång. Det blev inte nå bra på bild, men jag är nöjd över resultatet i verkligeheten....så här får ni en suddig sneak peak ;)

 

Gårdagens improvisation

Igår var jag och Anna i en lägenhet i Gävle och spacklade. Vi hade inte de minsta japanspacklarna med oss så när vi kom till en smal väggyta blev det problem. Jag började leta lite i väskan och fann mitt bibliotekskort, det passade perfekt och var böjligt nog. Blev väldigt bra spacklat dessutom :) hehe ibland går det riktigt bra för än.


RSS 2.0